Nieuws

nieuws

Vogeltelweek @ De Tandem

't Is vogeltelweek! Beter 1 vogel in de hand dan 10 in de lucht? Niet in dit geval! De bevers en bosuilen namen deze ochtend de tijd om vogels te tellen op ons domein. Buiten? Ja? Maar waarom ook hun 'nest' niet gebruiken als vogelkijkhut?

Acties met !mpact: 41.584 euro

EENENVEERTIGDUIZEND EURO !! Da's het bedrag dat we met @scholengroepimpact konden onthullen op 't Zand. Teamwork makes the dream work! Impact, dat zijn we én dat hebben we! Wat een prestatie! Opgroeien zonder zorgen? Dat willen we allemaal, zo veel is duidelijk!

De Warmste Wintermarkt: 2100 euro

The word is out: onze Warmste Wintermarkt van afgelopen vrijdag bracht maar liefst 2100 euro op!! En of we gevlamd hebben voor #opgroeienzonderzorgen! Daarvoor ook een dikke dank je wel aan alle kinderen, ouders, vrienden, familieleden, sympathisanten. Zonder jullie was deze bijdrage voor De Warmste Week niet mogelijk. 

#missieminder voor Rode Kruisopvangcentrum Sijsele

Eind november verzamelden via 'MissieMinder' we samen heel wat kwalitatieve, leuke spullen. Daar willen we alle kinderen en ouders ontzettend voor bedanken! DANK JE WEL! De spullen werden na afloop van de inzamelactie afgeleverd in het opvangcentrum in Sijsele. We zagen dit verschijnen op hun Facebookpagina: We genieten na van het het superleuk bezoek van Sinterklaas gisteren. Groot en klein vonden het geweldig om de Sint in het centrum te zien. En... alleen maar brave kinderen, collega's en centrumleiding! Ook een dikke merci aan leerlingen, leerkrachten en ouders van Freinetschool De Tandem om de Sint extra speelgoed te schenken voor onze kinderen. 

Vrijdag 1 december: Sinterklaas op bezoek!

Op vrijdag 1 december stond alles in het teken van Sinterklaas. Hij bracht de nacht van donderdag op vrijdag samen met zijn pieten een bezoek aan De Tandem. Dat zorgde niet alleen voor de levering van geschenken voor alle leefgroepen, maar ook voor alle ingrediënten voor een lekker sintontbijt. In de voormiddag bezocht Sinterklaas alle groepen van de onder- en middenbouw, in de namiddag verzamelde iedereen van de mieren tot en met de buizerds in de forumzaal voor een traditioneel sintforum! Een fijne, gezamenlijke afsluiter van een lekkere, drukke en dankbare dag!