Bloembollenactie

bloembollenactie

Ieder jaar organiseren wij met de werkgroep fondsen een nieuwe actie. We hebben dit geld nodig om onze dieren op het domein te verzorgen en nog andere kosten te vergoeden die onze werking ten goede komt. Dit jaar willen we van de opbrengst de boomhut herstellen, zodat de kinderen ook hier weer op kunnen spelen. Daarom houden we dit jaar een bloembollenactie!

WAT IS DE BEDOELING?

Vanaf nu kun je bij ons prachtige bloembollen bestellen die de tuin in het voorjaar opvrolijken. Dit kun je doen a.d.h.v. het formulier in het postvakje (in het centrum) of via deze link: https://forms.gle/7fmLkcmuVMywtkNY8

Probeer zoveel mogelijk bloembollen te verkopen als gezin bijvoorbeeld aan de ouders, grootouders, ooms en tantes, buren, collega’s kennissen enz. Degene die de meeste bloembollen heeft verkocht wint een leuke prijs!

Uiterlijk 27 oktober mogen de kinderen het bestelformulier weer inleveren op school bij de leerkracht. Vergeet niet de naam en leefgroep van je kind(eren) op het daarvoor bestemde vakje te schrijven.

WANNEER KRIJGT U DE BLOEMBOLLEN?

Ongeveer twee weken na de bestelling worden de bloembollen op school geleverd. Wij maken de bestellingen dan klaar en geven die mee aan het oudste kind. Heeft u een bestelling gedaan via Facebook, hou dan zeker onze Facebook pagina in de gaten wanneer u de bestelling af kunt halen bij het secretariaat.

EN BETALEN?

Wij vragen aan jullie om het totaalbedrag over te maken naar het volgende rekeningnummer: BE91 9734 4502 0876 t.a.v. Fondsen De Tandem onder vermelding van voornaam + achternaam van de leerling vergeet ook niet uw eigen voor en achternaam.

Mocht je bloembollen willen bestellen via FACEBOOK en ken je niemand in de Tandem vul dan FACEBOOK in op de google form.

HEEFT U NOG VRAGEN?

mail dan naar kim.van.gorp@detandem.be of spreek Kim aan.

Dankjewel!