Werkgroepen

Werkgroepen - De Tandem

In de Tandem zijn er verschillende werkgroepen waar begeleiders en ouders de handen in elkaar slaan.

Werkgroep communicatie

De werkgroep ondersteunt de school op vlak van communicatie, zowel intern (school naar ouders en leerlingen) als extern (school naar buitenwereld).  

Werkgroep logistiek

De werkgroep logistiek zorgt ervoor dat alle activiteiten op De Tandem feilloos verlopen.  Ze verrichten heel wat praktisch werk achter de schermen.  Als er activiteiten doorgaan op school zorgen ze ervoor dat het nodige materiaal aanwezig is.

Werkgroep domein

Op De Tandem hebben we een prachtig groen domein waarin de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.  Met onze werkgroep, die bestaat uit ouders en leerkrachten, zorgen we voor een speelse en educatieve invulling van alle verschillende hoekjes van het domein.

De leerkrachten van onze werkgroep zorgen er voor dat MOS (milieuzorg op school) aan bod blijft komen in de klas- en schoolwerking. We hebben een heuse Groene Vlag gekregen voor onze milieu-inspanningen maar moeten natuurlijk hard blijven werken om die te behouden!

Andere ouders kunnen ons helpen door te helpen op werkdagen en groene ateliers en projecten.  Groene ideeën, tips en helpende handen zijn altijd welkom.

Werkgroep fondsenwerving

De werkgroep fondsenwerving zorgt ervoor dat er extra geld in het laatje komt. We organiseren tal van activiteiten waarmee we geld inzamelen om de Freinetwerking van De Tandem te ondersteunen.  De activiteiten wisselen van jaar tot jaar en zijn oa een lente-ontbijt, een fruitstand op Dranouter, een schoolkaartenactie, een marsepein-, koekjes- of cavaverkoop, een quiz, een spaghetti-avond, ...

Heb je zin om aan te sluiten bij één van de werkgroepen, dan ben je zeker welkom!  Laat het weten via mike.goudeseune@detandem.be, fien.wackenier@detandem.be of spring eens binnen in het centrum.